Trifle and passionfruit greek yogurt


. I love when  a simple recipe that didn’t require any fancy tools or special equipment.
This Maracuyá (passionfruit ) don't need special tools and is a really delicious dessert.
If you don't notice still I love passionfruit so I have other recipes like this in my blog.
Hope you enjoy!

This recipe is from my personal recipes notebook.





Trifle and passionfruit Greek yogurt

Ingredients

(6 servings)

2 cups Greek yogurt
200 grams of cream cheese
3/4 cup brown sugar
1 teaspoon vanilla essence
1 teaspoon lemon zest
1 pack lady fingers biscuits (about 280 grams)
30 cc of rum
 1 cup passionfruit pulp(frozen or fresh)

Method


In a bowl mix the cream cheese, yogurt, brown sugar, lemon zest and vanilla.
When everything are 
  incorporated  add whipped cream and the half of passionfruit pulp.
 Refrigerate this mixture.
At the bottom of each glass distribute biscuit  pieces.

Moist the biscuits  with a little rum, and add  whipped cream with passion fruit mixture.
Add again biscuits pieces, cream and finish with a little dop of whipped cream and passion fruit pulp remaining.
Chill in  refrigerator for about 20 minutes before serving.



Im sharing with Joyce of Kitchen flavours for Cooking your books 








EN ESPAÑOL

Trifle de maracuyá







Es un hecho que hoy en dia se puede encontrar pulpa de maracuyá ya sea fresca o congelada casi en todos los supermercados. Personalmente es una fruta que me encanta así como la lúcuma o el mango.
Y para los que les gusta como a mí, en Desserts pueden encontrar muchos postres o cakes que he hecho con maracuyá.

Ingredientes
(6 copas)

2 tazas de yogurt griego
200 gramos de queso crema
3/4 taza de azúcar rubia
1 cucharadita de extracto de vainilla
1 cucharadita de ralladura de limón
1 paquete de galletas de champaña (o dedos de dama)
en trozos
30 cc de ron
1 taza de pulpa de maracuyá congelada o fresca

Preparación

 En un bol mezclar el queso crema, yogurt, azúcar rubia, cáscara de limón rallada y vainilla.
 Cuando todo esté bien mezclado agregar la crema batida y la mitad de la taza de pulpa de maracuyá.
Refrigerar esta mezcla.
Reservar el resto de pulpa.
En el fondo de cada copa o vaso poner trozos de galletas de chanmpaña. Humedecer estas galletas con unas gotas de ron.
Después agregar en las copas una porción de crema con pulpa de maracuyá.
Repetir colocando galletas de nuevo, crema de maracuyá y finalmente adornar con un poco de salsa de maracuyá y un poco de crema batida.
Llevar al refrigerador por lo menos por 20 minutos. antes de servir.

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